Over Taxcellence

Welkom bij Taxcellence! Wij geven u graag zo transparant en compleet mogelijk inzicht in
ons bedrijf, in wat we doen en wat we belangrijk vinden. Persoonlijk contact is daar een
essentieel onderdeel van. Schroom daarom vooral niet om de telefoon te pakken of een
e-mail te sturen, om persoonlijk kennis met ons te maken.

Onze belofte

Taxcellence biedt de juiste oplossing voor uw vragen. Hoe eenvoudig of complex uw fiscale of financiële situatie ook is, wij bieden een passende oplossing. Een antwoord, handreiking of advies waar u écht iets mee kunt. Met meer dan tien jaar ervaring op Curaçao en de omliggende eilanden, kennen wij de lokale regels en richtlijnen als geen ander. En dat merkt u, aan de pragmatische en reële oplossingen die wij u bieden.

Onze werkwijze

Bij Taxcellence gaan we grondig, secuur en discreet te werk. We hebben immers dagelijks te maken met belangrijke dossiers, privacygevoelige documenten en financiële gegevens. Daar zijn we ons ten zeerste van bewust en wij handelen daar ook naar. Uw belang is onze missie. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doen we met een inzichtelijke werkwijze en transparante tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Ons werkgebied

Taxcellence helpt kleine, middelgrote en grote bedrijven en particulieren op Curaçao, de BES-eilanden en Sint Maarten bij het optimaliseren van hun fiscale en financiële positie en mogelijkheden. Iedere persoon en ieder bedrijf is uniek en iedere organisatie en persoonlijke situatie is anders. De overeenkomst is dat iedere belastingplichtige zich aan fiscale regelgeving en richtlijnen dient te houden. Wij nemen het regelen van deze zaken graag voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Ook voor interim opdrachten zijn wij beschikbaar, zowel op fiscaal als op administratief financieel gebied.

Dit zijn wij

Wij zijn Tamara Stienstra en Dirk Martijnse, sinds respectievelijk 2009 en 2004 wonen en werken wij op Curaçao. Samen vormen wij sinds 2013 Taxcellence. Zowel Tamara als Dirk ontlenen er veel plezier aan om als sparringpartners van alle stakeholders te fungeren.

Tamara Stienstra

Tamara is ervaren belastingadviseur en kent het belastingstelsel op de eilanden als geen ander. En dat merkt u. Ze is snel, accuraat en to the point, omdat ze weet wat ze doet en waar ze moet zijn.

Dirk Martijnse

Dirk is een ervaren accountant, met een stevige en brede financiële en bancaire achtergrond. Voor Taxcellence zet hij zich vooral in als finance professional, gericht op onder andere het MKB. Met zijn ondernemende houding denkt hij graag mee in de strategische en financiële planning van uw bedrijf, voor een duurzame en constructieve aanpak.