Diensten

Voor iedere fiscale en financiële uitdaging is een oplossing. Daar zijn wij bij Taxcellence van overtuigd. Wij sturen u niet naar huis met een half antwoord. Wij gaan tot de kern bij het vinden van het antwoord op uw vraag. Het is onze missie om u inhoudelijk en zo volledig mogelijk te adviseren en ondersteunen.

Belastingadvies

Wij helpen ondernemers graag op weg met belastingadvies. Helder advies, geformuleerd in begrijpelijke taal, waar u écht iets mee kunt. We zetten tevens de fiscale structuur van uw bedrijf voor u op, die naadloos aansluit bij uw specifieke wensen en bedrijfsprocessen. Daarbij nemen we ook het regelen van bijbehorende formaliteiten op ons. Denk bijvoorbeeld aan het invullen en indienen van de juiste formulieren bij de Belastingdienst, MEO, SVB, SOAW en KvK. Ook bestaande bedrijven zijn bij ons welkom voor betrouwbaar en deskundig belastingadvies. Twijfelt u of uw belastingzaken momenteel goed geregeld zijn? Voelt u zich niet comfortabel bij uw huidige fiscale situatie? Wij leggen uw belastingzaken en huidige fiscale situatie graag onder ons kritische vergrootglas. Met een gegarandeerd eerlijk en helder antwoord als resultaat.

Belastingaangifte

Voorkom onaangename fiscale verrassingen en besteed de belastingaangiften uit aan Taxcellence. Wij verzorgen niet alleen belastingaangiften, maar ook alle activiteiten die hier mogelijk uit voortvloeien, zoals begeleiding bij bezwaar- en beroepsprocedures. Bij Taxcellence bent u verzekerd van een grondige en complete aanpak. Jaarrond zijn wij uw loyale fiscale sparringpartner.

Zakelijke cursussen

Wij delen onze diepgaande kennis van en uitgebreide ervaring met fiscaliteit op Curaçao graag met het lokale bedrijfsleven. Met een korte pragmatische cursus maken we bedrijven op Curaçao, zoals bijvoorbeeld trustkantoren, wegwijs in de fiscaliteit van het eiland. Wij helpen de deelnemers van onze cursus de systemen, processen, regels en richtlijnen beter te begrijpen. Behoefte aan een zakelijke cursus fiscaliteit Curaçao? Neem dan contact met ons op.

Accounting

Wij ondersteunen het MKB op de eilanden administratief in de in de breedste zin van het woord. Als finance professional denken we graag met uw management mee hoe we de financiële en fiscale positie van uw bedrijf kunnen optimaliseren. Met advies, maar ook concreet in de uitwerking, zoals bij het opstellen en beoordelen van uw jaarrekening. Dat doen we op projectbasis of jaarlijks, voor zowel startups als gevestigde namen.